Kuluçka Merkezinin Amacı:

Yaşar Üniversitesi Bilgi ve Teknoloji Transfer bünyesinde faaliyet gösteren Minerva Kuluçka Merkezi, Yaşar Üniversitesi’ndeki öğrenci ve akademisyenler başta olmak üzere tüm yenilikçi girişimcilere destek olmak amacıyla, Ar-Ge, İnovasyon ve Girişimcilik Rektör Yardımcılığı altında 2015 yılından bu yana faaliyet göstermektedir.

Minerva Kuluçka Merkezi’nin Girişimcilere Sağladığı Avantajlar:

• Öğrencilere iş fikri geliştirme,
  • Öğrencilere iş modeli oluşturma konusunda eğitim verme,
  • Girişimcilik alanında yarışmalar düzenleme,
  • Girişimcileri yatırımcılarla buluşturma,
  • Ulusal ve uluslararası düzeyde girişimcilik ve yeniklik etkinlikleri,
  • Fikri ve sınai mülkiyet hakları konularında bilgilendirme,
  • Girişimcil eri kendi alanlarda uzman olan mentörlerle eşleştirme,
  • Girişimcilerin projelerine uygun fon kaynağı bularak projelerini ticarileştirmeleri konusunda kendilerine destek olma,
  • Bilimsel Araştırma Projeleri fonu kapsamında kendilerine çekirdek sermaye desteği sağlama,
  • 12+6 aylık ücretsiz ofis ve altyapı hizmeti desteği.

Başvuru Yeri ve Şekli:

Minerva Kuluçka Merkezi’nde yer alabilmek için girişimciler web sayfamızda yer alan formu doldurarak internet üzerinden başvuru yapmaktadır.

Girişimcilik Kurulu ilgili başvuruyu, başvuru tarihinden itibaren 30 (otuz) gün içerisinde inceleyerek, karar önerisini Rektöre sunar. Rektörlük kararı girişimciye BTTO tarafından bildirilir.

Neden Minerva?

Girişiminizi geliştirmek, satış yapmak ve yatırım almak için Minerva Kuluçka Merkezi.

Hemen Başvur