“TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var!” Başvuruları Açıldı

Destekçisi olduğumuz “TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var!” girişimcilik programının yeni dönem başvurularının açıldığını duyurmanın heyecanını yaşıyoruz.

Üniversite öğrencilerine yenilikçi bakış açısı ve girişimcilik yetkinliği kazandırmak amacıyla; eğitimden iş dünyası ile etkileşime, kuluçkadan rehberliğe geniş yelpazede destek sağlayan programın 2020 dönemi başvuruları 9 Aralık 2019’a kadar devam edecek.

Sen de 18-30 yaş arası yurtiçi veya yurtdışında bir üniversitenin ön lisans, lisans veya lisansüstü bölümüne kayıtlı öğrencilerden oluşan 2 ile 5 kişilik ekibini kur son başvuru tarihine kadar www.bugenclikteisvar.com adresinden TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var!’a başvur!

Girişimcilik hayalini gerçekleştirmek için adım at!

Girişimciliğe adım atmak için tıkla!

Program kapsamında katılımcılara;
• Girişimcilik kaslarını geliştirecekleri kapsamlı bir kamp deneyimi,
• Ezberbozan startup ve sektör liderlerinden ilham alma fırsatı,
• İş dünyasına ve girişimcilik ekosistemine giden yolda eşsiz bir network,
• İş fikrini TÜSİAD ağına danışarak geliştirme ve hızlandırma imkanı,
• TÜSİAD üyeleriyle en az 2 ay bire bir çalışma fırsatı,
• Dereceye giren ekiplere toplam 150.000₺ para ödülü desteği,
• Yereldeki kuluçka imkanlarından yararlanma imkanı,
• TÜSİAD Girişimci Kulübü’nün üyesi olarak TÜSİAD ağıyla sürekli etkileşimde olma, etkinliklere davet edilme ve üniversitelerinde girişimcilik elçiliği yapma fırsatları sunulacak.